andr_w Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Witam! Kupiłem płyte główną Solteka SL-75FRN2-L i potrzebuje instrukcji niestety nie dostałem do płyty. Szukałem w google i niestety nie ma. A chce instrukcje ponieważ płyta chyba była podkręcana przez poprzedniego właściciela który miał inny procesor niż ja. Włączam i pisze mi że ustawienia poprzedniego procka nie zgadzają się z moim (ja mam Athlona 2200+) i potrzebuje żeby zobaczyć jak ustawić w biosie żeby na moim procku działało:) Prubowałem ustawić 133 w biosie ale coś nie chce po prostu się komputer restartuje:/ Chyba że ktoś wie jak to zrobić to proszę o pomoc lub jakąś instrukcję do tej płyty:] Edytowane 10 Grudnia 2007 przez andr_w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Masz obszerny temat o tej plycie. Zresetuj bios i po sprawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...