Gość Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witam Szukam jakiejs cichej i ładnej obudowy bez zasialacza.Wazna zeby nie wpadala w jakies wibracje bo wiadomo tanie obudowy sa z cienkiej blachy. Myslalem o tej I-BOX LYNX 228SG ale nigdzie nie moge znaleźć jej wagi i jak wygląda od środka. Całkiem ładnie sie prezentuje.Może macie jakies lepsze propozycje? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 ew. + 10 zł i masz CM Elite 33x :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Myślę, że warto dołożyć 40 zł do tej obudowy http://allegro.pl/item278299012_sharkoon_r...ga_jakosc_.html Ma dużą ilość zatok 5.25 także bez problemu będziesz mógł zawiesić dysk na gumkach, żadne drgania wtedy nie przejdą na obudowę a i dysk się wyciszy :) Czy w zestawie są jakies specjalne gumy do dysku , czy moze mozna je gdzies dokupić? Ogoólnie obudowa mi sie spodobała , chyba jednak doloze troche kasiorki. Zalezalo by mi zeby dysk stabilnie sie trzymal na tych gumach.Dzieki za link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 W zestawie z obudową dostajesz szynę na dyski, ale wiadomo, będzie ostro wibrować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 W zestawie z obudową dostajesz szynę na dyski, ale wiadomo, będzie ostro wibrować :P Chyba jednak kupie tanszą obudowe za okolo 70zł a za reszte kupie pojemnik wyciszający na dysk i dobry radiator na mojego amd64 2000.Mysle ze to bedzie lepsza inwestycja niz 150zl w jakas obudowe ktora i tak nie wyciszy mojego dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 :blink: Bierzesz gumę z majtek i robisz takie coś. [/img]http://img529.imageshack.us/img529/5366/project21607008jm7.jpg[/img] No ale wybór należy do Ciebie. Fajna sprawa tu gumki :) ale wole zainwestowac w ta obudowe wyciszającą dysk.Koszt kolo 70zł a całkowice sie pozbęde odgłosu dysku.Przy gumach bedzie niestety slyszalny charakterystycznsy szelest dysku , no chyba ze ktos ma starą baracude na lozyskach olejowych.Ja mam samsunga i ponoc jest cichy ale ja go slysze i denerwuje mnie to. Moze lepiej powiesic go na prezerwatywie :) przy okazji moje dane będą bezpieczne i zaden wirus im nie zaszkodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Fajna sprawa tu gumki :) ale wole zainwestowac w ta obudowe wyciszającą dysk.Koszt kolo 70zł a całkowice sie pozbęde odgłosu dysku.Przy gumach bedzie niestety slyszalny charakterystycznsy szelest dysku ,Zapewniam, ze bardziej upierdliwe od szelestu jest wibrowanie obudowy i guma spisze sie lepiej niż wynalazki scythe na jedyne 99zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zapewniam, ze bardziej upierdliwe od szelestu jest wibrowanie obudowy i guma spisze sie lepiej niż wynalazki scythe na jedyne 99złSpoko , zobaczymy ile te dyski pozyja... Byle pukniecie w bude itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...