Kamill Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Szukam programu, który przyporządkuje dowolny tekst do wklejenia przez konfiguralną sekwencję klawiszy. Czyli np. wciskam ctrl+alt+e i wkleja mi się w przeglądarce w polu tekstowym 'pozdrawiam'. Istnieje w ogóle taki programik? Będę wdzięczny za podanie nazwy, bardzo by mi się taki przydał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Nie wiem czy jest taki programik. Może jednak wystarczyłaby Tobie funkcja notatek w operze? Dodajesz okreśone słowa do notatek. Następnie gdy masz kursor tam gdzie wpisujesz login allegro, naciskasz klawisz "strzałka w dół" i rozwija się lista notatek, następnie strzałkami góra lub dół wybierasz notatkę i enterek. Przetestowanie oraz używanie opery nic nie kosztuje :) Opera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Do hasel to akurat lepszy jest menedzer hasel ;) Ale ogolnie notatki to swietna rzecz, trzymam tam czesto uzywane teksty, jak i uzywam jako podrecznego schowka. Jedyny minus - dziala tylko w Operze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...