AoT_Hunter_PL Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam mam dysk Segate Sata2 16 Mb cache 250GB nowy na gwarancji. Wielo talerzowy. (+ grzeje się trochu) Na jaki wymienić go nowszy model tak do 240zł?? Też na sata2 , 16mb cache , 250GB Ciche, wydajne na ilu talerzach :P? Co proponujecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amfidiusz Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Nie wiem po co go wymieniać, ale jeśli na siłę chcesz, to bierz Seagate ST3250410AS na jednym talerzu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam mam dysk Segate Sata2 16 Mb cache 250GB nowy na gwarancji. Wielo talerzowy. (+ grzeje się trochu) Na jaki wymienić go nowszy model tak do 240zł?? Też na sata2 , 16mb cache , 250GB Ciche, wydajne na ilu talerzach :P? Co proponujecie. Bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AoT_Hunter_PL Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Wiem, że sądzicie bez sensu ale mój model jest z tych pierwszych i się grzeje .. kiedyś przyjdzie na niego pora ... kaput :) Kiedy mam okazję go sprzedać (zarobić ) dołożyć przysłowiowego grosza i kupić coś nowszego , cichszego , wydajniejszego , mniejszego :):D? Chyba się opłaca nie :P:D Mój dysk jaki posiadam to: ST 3250620 AS Firmare 3.AAC Edytowane 12 Grudnia 2007 przez AoT_Hunter_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Jak chcesz cicho i chłodno to coś od Samunga :) A jak ci sie nie śpieszy to czekaj na serie nowych Samsungów F1 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...