mariusek999 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Co jest grane z tą pamięcią wkładam obie razem i Nie ma Direct 3D każda oddzielnie działa jak należy(ECS P4IBASDL new BIOS,Prolink Gf4Ti4200 128MB,SB Live 1024,HDD,CD-ROM,CD-RW,Win 98SE)Zmieniałem wszystkie time pamięci jak tylko mogłem i nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 A co mają pamięci do Direct 3D 8O :roll: 8O Może napisz po polsku (i po kolei) o co Ci chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 wg mnie porblem tkwi raczej w kontrolerze pamieci na plycie mam na mysli to ze sa 2 moduly o roznych wielkosciach , nie zawszeche to dzialac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 U mnie działa... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Grinch nie zauwazyles ze masz inna plyte i 2 kosci po taka sama ilosc megabajtow. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Wiem ale tak tylko mówie, żeby nie było.... :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusek999 Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Po kolei: Wkładam 512(256) odpalam winde98 wszystko o.k,dokładam 256(512) odpalam winda sie uruchomiła ale DxDiag pokazuje ze nie ma direct3D.OpenGL diała ale zadna gra i program używający D3D nie (komunikaty typu nie mozna zainicjować urządzenia D3D)no i na dokładke dzwięku nie ma, wczoraj zainstalowałem Win XP pro i nie ma zadnego problemu więc wydaje mi się ze to nie jest wina sprzętu,pamięci chodzą 2.2.2.5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...