john_doe Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Mam troche ksiazek w pdf-ie z dlugimi nazwami (nawet pow 64 znaki) uzbieralo sie tego z 700 mb wiec chcialbym to wrzucic na plytke.. jak to zrobic zeby dalo sie nagrac z takimi nazwami jakie sa obecnie? W Nero przy probie nagrania kompilacji Joliet chcesobie obciac nazwy. Wie ktos jak to zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 spakuj to do jednego pliku bez kompresji... obsługuje sie tak szybko jak zwykły folder a nagrac mozna :) ja tak przynajmniej robie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 W opcjach Nero masz - "zezwalaj na nazwy dłuższe niż..." czy jakoś tak :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 He he ja wiem ze jestem prosty chlopak itd ale : Po zezwoleniu na dlugie nazwy (wieksze niz255) przy probie nagrania wyskakuje iz pliki i foldery w standardzie joliet musialy byc zmienione aby uczynic jer zgodnymi z systemem plikow cd . Shit czy to jakies ogranicenie iso? Jak to obejsc? po wylaczeniu jolietu jest jeszcze wieksza kaszana.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 do takich celow dobre sa programy CDmate http://cdmate.copystar.com.tw/enu/ RecordNowMax http://www.stompinc.com/recordnowmax/index.phtml?stp maja super obsluge plikow z dlugimi nazwami... nawet z bardzo dlugimi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Po zezwoleniu na dlugie nazwy (wieksze niz255) przy probie nagrania wyskakuje iz pliki i foldery w standardzie joliet musialy byc zmienione aby uczynic jer zgodnymi z systemem plikow cd . Shit czy to jakies ogranicenie iso? Jak to obejsc? po wylaczeniu jolietu jest jeszcze wieksza kaszana.... Byc może sam jeszcze tego nie sprawdzałem ale wiem, że jest taka opcyja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...