alzor Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam! Zamierzam kupić nowe części do komputera, lecz mam problem z wyborem płyty głównej. :-| Płyta powinna dobrze kręcić Core 2 Duo(E2160) i mieć SLI. Cena nie powinna przekroczyć 350zl. Zaznaczę, że zamierzam kupić 8800GT by w przyszłości móc dokupić kolejny. Jeśli to Wam pomoże, to zamierzam jeszcze kupić 2GB RAMU 800Mhz i twardziela SATA z 320GB. Za wszelką pomoc z góry dziękuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 MSI P6N-SLI-F :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alzor Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 MSI P6N-SLI-F :) Mmm kusząca propozycja. :D Ale z dołączeniem kosztów przesyłki w najtańszej ofercie przekracza pułap cenowy! :angry: Żartuję. :D :-P Dzięki za propozycję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Jest to raczej najciekawsza propozycja oprócz EVGA 650i SLI, ale szczerze to wolałbym MSI ;] Procka ładnie wykręcisz a i masz pełnowartościowe i stabilne mobo z SLI :wink: Edytowane 16 Grudnia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Nie słuchaj go to fanatyk MSI ;) A tak na poważnie to tylko MSI o EVGA w tej cenie. Ja jestem za tym pierwszym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...