Hunt3rPL Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam, składam już sobie zestaw od dosyć dawna i teraz doszedłem do etapu w którym kupuje zasilacz i podkręcam procesor :) No i teraz jest wielkie ALE. Nie mam pojęcia co kupić. Kompletnie sie nie orientuje w sytuacji na rynku która panuje teraz, więc chciał bym się doradzić osób które wiedzą na ten temat więcej niż ja. Mój konfig : Athlon 64 X2 4200+ (65W) + Arctic Cooling Freezer 64 PRO 2x512 DDR2 GoodRam PRO 900 ASUS M2N4-SLI Palit GeForce 8600GT 1 nagrywarka DVD na SATA, 1 Dysk twardy 250 GB SATA II W niedalekim czasie planuje zmienić pamięci na 2x1GB od OCZ z serii Platinium i zmienić grafike na 8800GT. Jaki kupić zasilacz do 200 zł (ew. trochę więcej) na którym będę mógł bezpiecznie podkręcić tego Athlona i który nie będzie miał problemów z udźwignięciem komputera po planowanym Upgradzie sprzętu. Z góry dzięki za odpowiedź ! Pozdrawiam, Przemek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Było? Szukaj? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Amacrox 450PFN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunt3rPL Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Było i szukałem :) Ze do konfiguracji numer 1 ten zasilacz jest doby i tani - to wiem, ale nie byłem pewien czy utrzyma ten komputer po dołożeniu 8800GT (wydajność w stylu GTX, pobór prądu az tyle mniejszy ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...