rogalike Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam Przedstawiam kolejny program mojej roboty :wink: Przyda sie podczas edycji cofigów (gier, programów), do czytania logów itp. Może zastąpić starego dobrego Notatnika, przynajmniej dlatego że obsługuje dużo więcej rożnych formatów. Zachęcam do pobierania http://www.speedyshare.com/457591305.html Pozdrawiam Rogalike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Dołączył: Wczoraj, 20:35 Może ktoś to przeskanować jakimś antywirem ? bo mi coś tu brzydko pachnie Edytowane 17 Grudnia 2007 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 śjakieś screeny zapodaj... Od nieznajomych programów nie bierzemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 http://img519.imageshack.us/img519/4900/zrzutekranuqf1.png hmmm, notatnik na sterydach, w necie pełno takich. Plik-> Otwórz -> Klik na anuluj i mamy piękny błąd..... Próbujesz otwierać plik choć nie masz jego nazwy? Popraw:P W czym piszesz? Ogólnie to ludzie takie programiki przeważnie dają do działu "programowanie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalike Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nie ma sie co bać :wink: jest to jeden z moich pierwszych programów wiec przepraszam za drobne niedoróbki nie zamierzam wydawać kolejnej wersji tego programu, gdyż nie widzę takiej potrzeby :-| tymczasem pracuje nad ulepszeniem tego: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=252674 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) ok zassałem i mogę powiedzieć że zupełnie nieprzydatny bajer ;P czy tylko mi nie działa prawoklik ? + nie wymaga instalacji zapisuje pliki 'z menu' w większej ilości rozszerzeń niż notepad - nic szczególnego zużywa więcej pamięci niz notatnik PS. Witamy na forum ;) Edytowane 17 Grudnia 2007 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalike Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 ok zassałem i mogę powiedzieć że zupełnie nieprzydatny bajer ;P czy tylko mi nie działa prawoklik ? + nie wymaga instalacji zapisuje pliki 'z menu' w większej ilości rozszerzeń niż notepad - nic szczególnego zużywa więcej pamięci niz notatnik PS. Witamy na forum ;) Witam z optymalizacja jest dosyć ciężko dlatego pożera trochę RAM'u :oops: Dziękuje za recenzje :wink: Serdecznie zapraszam do komentowania: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=252674 jeżeli macie jakieś ciekawe pomysły dotyczące rozwoju tego programu to piszcie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 no, ale notepada++ to to nigdy nie przebije.. Ja bym sobie odpuścił próbę napisania lepszych programów od już istniejących a starał sie raczej zająć jakąś niszę, czyli pisać programy takie jakich mało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Notepad++ to kombajn. Nie kazdemu potrzeba takiego zamiennika dla notatnika. Mi by pasowalo cos ala notepad2 + zakladki + porownanie plikow + hexedit. Jak autor chce zrobic fajny notatnik to niech zainteresuje sie ta biblioteka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 co z tego ze kombajn, podstawową funkcjonalność ma, a jak kto zechce więcej to zawsze ma w zapasie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...