Skocz do zawartości
misico

Krytyka Postów W Temacie: Topic Śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

Kaaban, to dobry przykład, gdy ludzie wyolbrzymiają swoje problemy.

Fajnie, ale Twoim tokiem rozumowania trzeba wszystko olać bo ktoś głoduje w kraju III świata.

chodziło mi o to:

Jak dla mnie to ten obrazek pasuje tutaj jak kwiatek do kozucha... co to ma do rzeczy, mozesz mi wyjasnic?

nie o to, co on obrazuje, a co ma do "Krytyka Postów W Temacie: Topic Śmiechu" to chyba tylko ty wiesz :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to dobry przykład, gdy ludzie wyolbrzymiają swoje problemy.

chciałeś postraszyć tych co mają odmienne poczucie humoru i nie śmieszy ich humor który serwujesz ? :| bo nie rozumiem co ten obrazek miał znaczyć...

To, że współtworzysz jakiś tam serwis nie znaczy, że wszyscy mają się śmiać z tego co wrzucasz w topic śmiechu, troszkę zrozumienia, co do Polskich kabaretów to są takie co trzymają poziom i uwierz mi, że nie wszystko co pochodzi z Anglii i wielkiego "zachodu" - jak to nazwałeś jest "cool" a to co Polskie to "shit".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to ten obrazek pasuje tutaj jak kwiatek do kozucha... co to ma do rzeczy, mozesz mi wyjasnic?

Obrazuje to, jak wielki problem ma Hary z rzeczami które wrzucam.

Fajnie, ale Twoim tokiem rozumowania trzeba wszystko olać bo ktoś głoduje w kraju III świata.

nie, ale dobrze pamiętać o tym, aby za bardzo w dół na ludzi nie patrzeć

chciałeś postraszyć tych co mają odmienne poczucie humoru i nie śmieszy ich humor który serwujesz ? :| bo nie rozumiem co ten obrazek miał znaczyć...

To, że współtworzysz jakiś tam serwis nie znaczy, że wszyscy mają się śmiać z tego co wrzucasz w topic śmiechu, troszkę zrozumienia, co do Polskich kabaretów to są takie co trzymają poziom i uwierz mi, że nie wszystko co pochodzi z Anglii i wielkiego "zachodu" - jak to nazwałeś jest "cool" a to co Polskie to "shit".

Nie powiedziałem, że polski kabaret to shit. Zachowałem szacunek dla jego odbiorców i nie wyraziłem swej opinii, dając przykład haremu, że nie trzeba być grubiański, tak jak Ty w końcu swej wypowiedzi. Wcale nie uważam, że wszystko co zachodnie jest lepsze, a jedynie poziom obecnego żartu w kabarecie jest niski. Ludzie pokroju Kryszak, Smoleń itp, to byli artyści. Teraz mało kto potrafi tak inteligentnie zażartować z polityki.

Nikogo nie próbuje niczym straszyć i we wszystkim co piszę, staram się zachować szacunek do drugiej osoby... może czasem czegoś nauczyć, ale to już zależy od czytelnika.

Co do serwisu i wszystkich mających się śmiać... nikt nie musi się śmiać, nikomu nic nie narzucam. Ja wklejam, a ludzie to albo przyjmują, albo nie.

Z jednej strony jest demokracja, a z drugiej, jak się tak bardzo nie podoba, to proszę o więcej głosów dezaprobaty, to się zamknę i powstrzymam od wszelkiego postowania. Jak człowieka nie chcą to co się będę wciskał.

Edytowane przez djsilence

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze hary a nie Hary. Po drugie to ty masz chyba jakiś problem, ja tylko napisałem, że w zdecydowanej większości przypadków nie są po prostu śmieszne, a że ty interpretujesz to tak a nie inaczej to na pewno nie jest mój problem. A obrazek fakt faktem, jak to już tutaj napisali, pasuje tutaj jak świni siodło. Edytowane przez hary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to forum o komputerach a nie o problemach społecznych w krajach III świata, jak chcesz kogoś umoralniać na siłę tudzież sam chcesz nieść pomoc poprzez nie przejmowanie się problemami to sugeruję poszukać innego forum, bo tu nikogo nie przekonasz...

Forum ma swoje problemy a ludzie swoje problemy i naucz się to rozgraniczać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to hary ma problem z rzeczami ktore wrzucam do topicu smiechu i o to ten cały spór, a nie o ten obrazek na ktore zeszła dyskusja. Nie umoralniam nikogo na siłę, tylko jak mi fan simpsonsów mówi taki głupi humor mam to brak mi słów.

Edytowane przez djsilence

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to hary ma problem z rzeczami ktore wrzucam do topicu smiechu i o to ten cały spór...

No to spór jest o nic bo ci napisze pogrubioną czcionką skoro normalną nie poskutkowało nie mam problemu z tym co wrzucasz gdziekolwiek, sam se ubzdurałeś że ja mam jakiś problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę jednak, że hary problemu nie ma, napisał po prostu, że się mu ten typ humoru nie leży i tyle nie wiem dlaczego na siłę doszukujesz się problemu... mi też się nie zawsze linki które tam wrzucasz leżą (zresztą nie tylko twoje, bo przecież gusta są różne) i nie mam z tym żadnego problemu, dj mi się wydaje że jest odwrotnie - to Ty masz problem z tym, że nie potrafisz zaakceptować krytycznej wypowiedzi na temat humoru który serwujesz, bo i po co wrzuciłeś kilka postów wyżej jakiś tekst o tym, że współtworzysz funiaste ?

edit:

no i mnie hary uprzedził ;)

Edytowane przez slavOK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z ust mi to wyjales silence ;) Wesolych ;]

Zamknac ten nie majacy zadnego sensu topic, kto chce, niech czyta/oglada, kto nie, niech idzie won ;> :lol: [jak to rzekl Sikor na testowym ;)]

Edytowane przez CBZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...