thingrim Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Witam szukalem czegos o moim problemie i nie znalezlem wiec pisze moze mi ktos pomoze :) Mam a 1,7 na ktory jet napisane AX 17000 MT3CA GOGA 0202 MPM 41F3 1731685 i na tym sie konczy moja wiedz na jego temat jesli ktos potrafi mi powiedzic co to za seria itp.to dzieki aha mam K7S5A i WC na procu jesli ktos wie jak go mozna podkrecic to tesh piszcie tylko nie piszcie ze plyte wyzucic a proca zmienic (bo to zapewne 0,18 ) tyko jakos z sercem podejcie do sprawy :)) jestem laikiem tak ze jasno prosze DANKE pozdr thin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 No podkręcić to z biosu przez FSB tu zalecany pios Cheepo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 no jaka by to seria w sumie nie byla to i tak go pewnie nie wykrecisz na wiecej niz 2100+ moj (0,18) dziala jeszcze na 1710 mzh a pozniej juz nie chce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 palomino... stary.. baaaardzo stary... gdzie go znalazłeś....??? w skansenie... anyway to na ECS prędzej jajka usmażysz niż proc podkręcisz... nie wróźę Ci nic ponad 2000+ (MAX) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 hmm w biosie to se moge pstrykac bo proc ma zdajesie zablokowany mnoznik :) ale jusz wiem ze to palomino AGOGA a to jusz postep :) a swoja droga z 1,7 zrobic 2,0 to tesz jest cos tylko jeszcze jak ?? ale teraz przynajmniej wiem czego mam szukac I JAKO ZE JESTEM NOWYM URZYTYKOWNIKIEM WIELKIE UKLONY DLA LUDZI ODPOWIEDZIALNYCH ZA SERWIS !!! SWIETNA SPRAWA !! choc dla niewtajemniszonych ciszka sprawa sie polapac w waszym slangu enevay pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 :D szybko sie polapiesz. na ile mozesz puscic FSB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 może tutaj.... http://twojepc.pl/artykuly.php?id=all_about_tbred Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 może tutaj....http://twojepc.pl/artykuly.php?id=all_about_tbred przecież to jest o tbredach... ale z ciebie wysokogórskie stożenie plujące Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 :D Podkrecaj proca, testuj, obserwuj Jak wszystko ok to krec dalej i od nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 no... a jak nie ok.. to przynajmniej masz faaaajny breloooczek....hiehie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...