Skocz do zawartości
RadGow

Problem Z Nagrywarka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam problem z nagrywarką otóż płyty czyta doskonale, ale kiedy chcę wypalić obojętnie co, obojętnie przy jakiej prędkości, obojętnie na jakiej płycie, obojętnie jakim programem bufor idzie do 100% i przy 1% są zgrzyty i trzaski i tak przez chwile, a potem tylko płyta się kręci i nic się nie dzieje. Przepinałem kable od nagrywarki ale nic to nie dało... wie ktoś może o co chodzi??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w poprzednim temacie byłem miły ;]

temat masz nieregulaminowy, bystrość twoja oślepia cie tak mocno że nie podałeś choćby modelu nagrywarki pomijając już fakt dokładniejszego opisania co robiłeś i z jakimi kablami

tobie proponuję sprawdzić ją w innym kompie nie zapominając o poprawności master/slave i sprawdzeniu trybu dma + lekturę regulaminu

moderatorowi proponuję dociążenie twojego konta punktowego za obydwa tematy + ew. do równych 100% gratis abyś już przestał zaśmiecać forum tematami których odpowiedź znajdziesz w FAQ albo w google w ciągu 3 minut,, tak sprawdziłem twoje tematy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w poprzednim temacie byłem miły ;]

temat masz nieregulaminowy, bystrość twoja oślepia cie tak mocno że nie podałeś choćby modelu nagrywarki pomijając już fakt dokładniejszego opisania co robiłeś i z jakimi kablami

tobie proponuję sprawdzić ją w innym kompie nie zapominając o poprawności master/slave i sprawdzeniu trybu dma + lekturę regulaminu

moderatorowi proponuję dociążenie twojego konta punktowego za obydwa tematy + ew. do równych 100% gratis abyś już przestał zaśmiecać forum tematami których odpowiedź znajdziesz w FAQ albo w google w ciągu 3 minut,, tak sprawdziłem twoje tematy

możliwe popełniłem błąd, zapoznam się z regulaminem choć powinienem zapoznać przy zakładaniu konta, ok mój błąd, jestem nowym userem więc proszę o wyrozumiałość, ale uwierz mi nie jestem e-kidem, który nie wie, że google.pl jego przyjacielem. Przeszukałem różne fora odnośnie mojej nagrywarki oraz problemu kolegi, nawet więcej powiem, najpierw napisałem na innym forum, ale tam nikt nie zauważył mojego tematu. Zworki ustawione są dobrze, mówię o kablu od zasilania i taśmie ATA, wybacz, że nie podałem modelu nagrywarki, nie pomyślałem ponieważ zależało mi na czasie ( Samsung Writemaster DVD+/-/Rw, tak jest napisane na opakowaniu. Mój błąd przepraszam.

PS

Mógłbyś być milszy i napisać po prostu zwykłego PM, tym bardziej, że jestem dopiero parę dni na forum. Wybacz, że nie każdy kto ma problem główkuje nad tym czy wolno mu założyć dany topic. Przyznaje! pomyliłem się, ale wybacz to ty powinieneś dostać +10% za swoje chamstwo.

Pozdrawiam

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro powinienem to raportuj

to duże forum i takie rzeczy jak tytułowanie czy okreslanie problemów robią różnicę a mnie osobiście zachowanie takie jak twoje najzywczajniej irytuje

wciąż nie poprawiłeś tematów

co do bycia nowym userem i wyrozumiałości - uważam wręcz odwrotnie,, wyrozumiałość w niektórych kwestiach należy się użytkownikom z pewnym stażem,, nowi za zaczynanie od nieprzestrzegania regulaminu powinni być bezlitośnie punktowani

nagrywarkę przełóż do innego kompa, jak nie ruszy - a tego się spodziewamy - gwarancja,, na szczęście z optykami samsunga nie ma wielkiego problemu i wracają nówki sztuki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi