Maxsimus Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Kupiłem sobie niedawno ten router do neostrady. Problem polega na tym, że nie potrafie odblokować portów, z których korzysta eMule i caly czas mam low id, ponieważ router blokuje te porty. Chodzi oczywiście o porty TCP i UDP. Proszę o pomoc. Tak mam ustawione i nie działa. http://img167.imageshack.us/img167/8832/13et2.jpg Co jest źle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 jaki adres ip jest przydzielany dla komputera ? uruchom>cmd>ipconfig/all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 czy po przypisaniu DMZ dla Twojego adresu problem nadal wystepuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...