Gosu Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam,zakupiłem dziś DFi NFII Ultra Al dla sisotry ,ponieważ jej Abit nf7 ver.2 padł. I teraz pytanie,czy zeby wsadzić na nią Bartona Mobile muszę robić jakieś mody?Tak jak w przypadku NF7 był mod na l2 -miedziak wsadzony :-) Prosze o pomoc. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam,zakupiłem dziś DFi NFII Ultra Al dla sisotry ,ponieważ jej Abit nf7 ver.2 padł. I teraz pytanie,czy zeby wsadzić na nią Bartona Mobile muszę robić jakieś mody?Tak jak w przypadku NF7 był mod na l2 -miedziak wsadzony :-) Prosze o pomoc. Pozdro Zrob dla pewnosci tego samego moda, skoro i tak przekladasz procka. Na NF2 Infinity/Lanparty nie trzeba nic robic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zrob dla pewnosci tego samego moda, skoro i tak przekladasz procka. Na NF2 Infinity/Lanparty nie trzeba nic robic. Zrobiłem moda,tak czy inaczej nie dało to nic,po za tym jak mychę na USB podłaczam to nie działa,w biosie posprawdzalem co się da w biosie,kombinuje. Co do procka to jak robie res biosa wykrywa mi procka na 600 mhz i fsb 100,jak zmieniam np 200 na 12 i nawet napiecie na 1.8 nie rusza komp. Na Abicie z drut modem szedl tak bez problemy na napieciu 1.7,sprawadlzem rozne kombinacje,mysle ze to moze byc kwestia biosa,szukalem do tej mobo modowanego biosa ale niesty znalezc nie mogę,ma ktoś namiary? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 No czy moze ktoś pomóc?Mam problemy z tym prockiem,szukam na necie info co i jak na tej mobo zrobić,szukam biosów modowanychi lipa.Ponawiam prosbę. Drut mod nic nie dał :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...