svende Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Problemem dla Ciebie są trzy pytania: 1. czy czytałeś regulamin? 2. czy czytałeś regulamin ze zrozumieniem? 3. czy go zaakceptowałeś? oto krótki wyciąg z regulaminu: KAŻDORAZOWE, CZYNNE SKORZYSTANIE Z FORUM OZNACZA AKCEPTACJĘ TEGO REGULAMINU. II. 6. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Tylko, że jak sie takiemu mistrzowi nie odpowie, to po kilku godzinach, góra dwóch dniach zazwyczaj pisze "widzę, że nikt z forum nie zna odpowiedzi" i wtedy mnie i przykładowo Grzechu_1990 i forest kila zbila to wpienia. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 A czy zmieniłoby to coś gdybym nazwał temat "Problem z wyłączaniem się komputera" ? I tak byś musiał wejść i przeczytać o co chodzi. Nic mnie bardziej nie wkurza jak jakieś chorobliwe przestrzeganie regulaminów forum które nijak mają się niekiedy to problemu jaki ludzie na danym forum poruszają. Brak słów panowie, brak słów. Tylko widzisz, prawidlowe zadanie pytania czesto jest kluczem do uzyskania prawidlowej odpowiedzi... Porzadne nazywanie tematow (nawet "Problem z wyłączaniem się komputera" jest dobre, bo podaje jakas kwalifikacje problemu) ma na pierwszy rzut oka pokazywac innym, czego dany temat dotyczy. Jak napiszesz tylko "Problem" albo "Pomocy" to na dobra sprawe nie wiadomo o co Ci chodzi - czy o dysk, czy o zasilacz, czy o zepsuty monitor, a moze gra Ci nie dziala, albo koledzy na podworku Cie bija... To jest po prostu kwestia szacunku do innych uzytkownikow, rowniez tych, ktorzy w przyszlosci odpala szukajke i beda musieli przekopywac sie przez stosy takich bezsensownie nazwanych tematow, zamiast z miejsca odcedzic te, ktore dotycza czego innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 A czy zmieniłoby to coś gdybym nazwał temat "Problem z wyłączaniem się komputera" ? I tak byś musiał wejść i przeczytać o co chodzi. Nic mnie bardziej nie wkurza jak jakieś chorobliwe przestrzeganie regulaminów forum które nijak mają się niekiedy to problemu jaki ludzie na danym forum poruszają. Brak słów panowie, brak słów. mądrzejsi ludzie od ciebie ten regulamin ustanowili, to nie jest miejsce na dyskutowanie o nim a na jego stosowanie akurat z tym sie musze z tobą zgodzić. bo bez przesady ale kto bedzie szukał podobnego tematu jak wiekszość zwie sie:"pomocy" ,"problem z.." . Wyluzuj czlowieku a ja cie znam z forum jedynie z pisania że: "temat nieregulaminowy" albo ze "zaraz zrobie raport" Koleś chce pomocy a ty mu z rapotrami wyskakujesz!! ja cię nie znam wcale i wcale mi to nie przeszkadza dobrze costi napisał - kwestia szacunku dla innych użytkowników,, od siebie dodam - nie pasuje - to go na onet albo pclaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmiszax Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Komputer naprawiony, wina procesora, przegrzewał sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmiszax Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 mądrzejsi ludzie od ciebie ten regulamin ustanowili, to nie jest miejsce na dyskutowanie o nim a na jego stosowaniePewnie jakiś 18 - 20 latek skopiował go z innego forum z delikatnymi zmianami. Po prostu przeginacie z przestrzeganiem regulaminu, każde forum ma takie skrajności i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Twoim obowiazkiem jako uzytkownika jest przestrzegac regulaminu, ktory akceptujesz przy kazdym skorzystaniu z forum. Tylko tyle i az tyle. Jesli nie jestes w stanie sie dostosowac, to pozostaje Ci tylko zmiana forum, bo my do Ciebie dostosowywac sie nie bedziemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...