sideband Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nie zrozumiałeś kolegi do końca :wink: , chodziło mu żeby dało się regulować AA z poziomu tray-a , jak zrobiłem to w tych sterach old cp. Tray działa tak samo z old i new cp , regulacja AA chyba od dawna nie działa , bo sprawdzałem 169.01 :wink: Niedługo zapodam 169.09 ver 2.0 i 4.0 , to się wam odechce mieć na dysku wersje 2.0 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo666 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Niedługo zapodam 169.09 ver 2.0 i 4.0 , to się wam odechce mieć na dysku wersje 2.0 :lol2:stery juz pociagnalem, ale jakie sa poprawki w stosunku do 2.0? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zmiany takie same w przypadku 169.28 ver2.0 i zmniejszony rozmiar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam, zajrzałem tu trochę przypadkiem ale na tym forum zawsze coś ciekawego można przeczytać. Obecnie używam 169.04 w kombinacji z nHacerem. Do tego korzystam Panelu Sterownia NVIDIA ale tylko po to, żeby podkręcić karty. W innym programach udaje się podkręcić tylko jedną z nich ale to nie miejsce żeby tłuc ten temat. Ogólnie jestem zadowolony ale widzę, że koledzy tutaj jakieś magiczne usprawnienia stosują. Czy ja żyłem w niewiedzy i powinienem się zainteresować tym? Jakie korzyści? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...