.NEO Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Chyba przesadzilem z kreceniem. dokladnie. mianowicie zjaralem (nie doslownie) grafe a dokladniej - pamiatki. z 405 dalem na 505 :D po kilku dniach filmy zarabiscie sie ciely. po zewnatrz nic nie poznac ze jest sfajfczona :cry: . czy na gwarancji wymienia mi ja? (Leadtek winFast A170DDR T) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 I nie było żadnych artefaktów ??? Ciekawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 no lekko ciekawe, jak miales o.c. przez kilka dni to nie zauwazyles, ze miales artefakciki, albo nawet artefaktory ?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Pewnie myślał że ma tak być.... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Moze ci ja wymieniom :) Spróbuj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Pewnie myślał że ma tak być.... :P pewnie myślał, że to darmowy bonus przy podkręcaniu... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 :D Jakie zastosowales chlodzenie???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 link do fotki karty to http://www.leadtek.com.tw/3d_graphic/image...170_ddrt_2s.jpg . jak cos jeszcze chcecie to piszcie. pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Coś mi sie to podejrzane wydaje, chyba moje nie padną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 raczej nie. chociaz jak ci sie filmy zaczna ciac to odkrecaj na 250/370 :) :D . ale to tez chyba plytka zawinila. pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...