B3T0N Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 qrde cos ta badziewna plyta na tym pseudo KT333 (w rzeczywistosci to stawiam flaszke ze to KT266A lub KT266B :roll: ) nie moze mi odczytywac prawidlowo wynikow z MBM'a z diody - temperature jaka mam na diodzie na rdzeniu to 126 st 8O to jest niemozliwe czy te badziewne msi maja pelny support dla t-bredow ??? chodzi mi o odczyty z diody , czy tego jeszcze nie potrafia i trzeba czekac kolejne pol roku jak racza ruszyc (_|_) aby poprawke dac :? :? :? :? :? :? :? :? moze jakies unofficial biosy sa ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 mi dobrze pokazuje ale zgadzam sie z jednym MSI to badziew bede mial pieniazki to wracam na stare smiecie czyli na ABITA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 mi dobrze pokazuje ale zgadzam sie z jednym MSI to badziew bede mial pieniazki to wracam na stare smiecie czyli na ABITA :D ale ty nie masz t-breda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...