trak711 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Pewnie było 100 razy ale nie znalazłem----------- nie mam dźwięku w prawym górnym -------- i kompletnie nie wiem dlaczego ---- w słuchawkach też tylko jeden kanał ----- brakuje lewego ----- kompletnie nie wiem dlaczego, zniknął nagle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Pogrzeb tutaj http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...387&st=1080 Na początek polecam zainstalowanie, jeśli jeszcze ich nie masz, sterowników z całym panelem. Nie wiem jak z problemem, ale bawiłeś się zmianą 2.1/5.1/Headphones w panelu? Może przyciszyłeś sobie prawe wyjście głębiej w opcjach. Na niebieskim panelu pierwsza ikonka i zakładka Advanced. Albo w ustawieniach do dźwięku w systemie... tam też jest opcja do ustawiania głośności każdego wyjścia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...