sebastianek1315 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Mam Pada TRACER FLASH FIGHTER TRG-FF.... w FIFIE 2008 i jak chcę robić zwody analogiem to zawodnik wykonuje kopnięcie,podanie itp.Chciałbym sie dowiedzieć czemu mi nie chodzi jak mam robic triki>>> PROSZE O ODPOWIEDZ,,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Może sam po prostu go skonfiurujesz w ustawieniach gry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 A przy okazji nauczysz sie poprawnie tytulowac tematy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixinho Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Jeżeli chodzi o tricki to musisz wejść panel sterowania -> kontrolety gier -> sprawdzić i spisać nazwę twojego pada jaka tam jest -> moje dokumenty -> Fifa08 -> user -> devdata -> zrób kopie -> znajdz i zmień na nazwę twojego pada BULFROG. Myślę że zadziała. Jeżeli chodzi o te kreski to zmien tylko pierwsze drugie zostaw ma to wyglądać tak : [twoj pad|BULFROG|_] W razie problemów pisz. Pozdrawiam Matrixinho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...