RobRym Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Mam taki mały problem. Jakie złączki zastosować do Laing ddc + RT na wąż o średnicy wewnętrznej 10mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 1. Kupić zwykłego DCC 1T, ma od razu złączki na 10mm 2. Szukać takich złączek do instalacji gazowych: http://www.camozzicentral.com/site/WF_Grig...ccordi&LN=1 może się uda ;) 3. Mufa 1/4" i jaką chcesz choinkę 4. Kupić jakiś tani top do Lainga i wkręcić co chcesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 4. Kupić jakiś tani top do Lainga i wkręcić co chcesz ;]Arni sprzedał ostatnio za 22 zł bo nikt nie chciał dać 30 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRym Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 3. Mufa 1/4" i jaką chcesz choinkę A gdzie mogę dostać taką mufę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) 1 2 - kupujesz co ci wygodniej i po problemie Tak, tylko że te złączki są na węże 8/10, a ja potrzebuję na wąż 10/12. Takich złączek w www.cooling nie mają i żeby jednocześnie miały gwint 1/4. Edit: Oki niedoczytałem :oops: Edytowane 25 Grudnia 2007 przez Paweł666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRym Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 1 2 - kupujesz co ci wygodniej i po problemie Tak, tylko że te złączki są na węże 8/10, a ja potrzebuję na wąż 10/12. Takich złączek w www.cooling nie mają i żeby jednocześnie miały gwint 1/4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 majster chcesz choinki czy skręcane? bo nie wiem co udowodnić ze google nie gryzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRym Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 majster chcesz choinki czy skręcane? bo nie wiem co udowodnić ze google nie gryzie :lol: Proszę, udowodnij mi, że google nie gryzie - obojętne czy choinki, czy skręcane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 http://www.zorin.pl/?k=katalog&w=&...6606a2c8abd7721 http://www.virsal.pl/subdzial.php?ktory=12 :google: :-| :kijem: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Tak, tylko że te złączki są na węże 8/10, a ja potrzebuję na wąż 10/12. Takich złączek w www.cooling nie mają i żeby jednocześnie miały gwint 1/4.Kup 8/10 i rozwierć. Ja tak zrobiłem w 4 złączkach i pasi. Tylko nie od razu docelową szerokość, tylko po kolei po 1-2mm większym wiertłem. No i nie ściskaj zbyt mocno w imadle bo się zrobi jajko :P Pasuje wtedy nawet wąż 11/13 który stosuje w swoim WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...