panterml Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 pytania krótkie i konkretne, czy sie pomiesci ? ma ktos taki set?, jak temperatura w obudowie? czy skoczyla ? i jaka to jest obudowa ? duza, srednia czy mala? bo nie moge sie tego doszukac. heh pzdr. heh zły dział prosze o przeniesienie tutaj http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Dział zły nie jest (chyba). Każdy zasilacz ATX zmieści sie do obudowy ATX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Dyski twarde, nagrywarki >>Obudowy i zasilacze<< Gotowe zestawy Chyba się zmieściłeś w dziale. Co do budy to ze zdjęć wydaje się bardzo szeroka więc nie ma obawy ze zasilka się nie zmieści. Montowalem dokładnie tego BQ 450W (dość głośnawy, pomyśl nad Corsairem albo tanim Amacroxem) w baaardzo cienkiej obudowie Szef Dragon BX bodajże (to ta która jest bardziej wyższa niż dłuższa...). I się zmieścił spokojnie. Więcej mocy nie oznacza ze obudowa zasilacza będzie większa. Taki zasilacz 1000W by był większy od monitora w takim razie :) Co do temp w twojej budzie to po tym wiatraku bocznym 250mm wydaje się że problemów z chłodzeniem nie będzie. ps. nie gadaj ze nie mozesz się doszukać zeby znaleźć tę obudowę, po prostu ci sie nie kce. http://www.imperium.net.pl/tacens-algeo-p-15985.html http://www.esc.pl/product_info.php?product...mp;osCsid=55fd8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panterml Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 nie moge sie doszukac czy ta obudowa jest duza czy srednia .. a nie jak wygląda itp, a to wszystko wynika ze nie znam oznaczeń, okreslen itp ; ] chce dobry zasilacz, ktorego wiecej nie bede musial wymieniac, i ktory bedzie trzymal napiecie, jaki bys polecil zamiast tego co wymienilem; ] pzdr? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Chyba się zmieściłeś w dziale. Co do budy to ze zdjęć wydaje się bardzo szeroka więc nie ma obawy ze zasilka się nie zmieści. Montowalem dokładnie tego BQ 450W (dość głośnawy, pomyśl nad Corsairem albo tanim Amacroxem) w w jakim sensie mam Be Quiet! Straight Power E5-450w w wyciszonej obudowie i go nie słychac,nie pomylilo sie tobie z seria dark power? Edytowane 26 Grudnia 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panterml Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 moradin , wlasnie troche sie zdziwilem tym co napisales , bo czytalem opinie ludzi i jasno bylo napisane, ze to konkretny zasilacz, i do tego jest cichy. naxt, jak moge swoją obudowe wyciszyc ? jak to sie robi, jakies kolki gumowe itp ? ; p [pisze tu bo juz nie chce nowego topa zakladac] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) naxt, jak moge swoją obudowe wyciszyc ? jak to sie robi, jakies kolki gumowe itp ? ; p [pisze tu bo juz nie chce nowego topa zakladac]jak najmniej wentyli a jak juz to wolnoobrotowych, dysk polożony np. na gąbce,albo w skrzynce bitumicznej lub zawieszony na gumkach,maty wygłuszające,cichy zasilacz np Be Quiet! Straight Power :wink: Edytowane 26 Grudnia 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 No to ja najwyraźniej trafiłem na lewy towar (tzn. nie ja tylko znajomy któremu składłem kompa, przerąbane....) - warczal ze nie wiem. osobiście do nich nic nie mam :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 moradin- pomylił serię zasilaczy. U mnie SP 450 mimo mocnego nadwyrężania c2q nie wydaje najmniejszego odgłosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panterml Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 jaką paste do chlodzenia byscie mi polecili ale tylko na komputronik.pl [ bo tam zamawiam plyte gł, nie bede bral w z innego skelpu, 2 paczkach przeciez ;p ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 CLP albo AS5. Ewentualnie: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=172765 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...