raczekz Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Otóż mam problem z włączaniem gier, bo gdy włączam np. World in Conflict włączają sie reklamówki po czym komp sie restartuje bądz pojawia sie caly czarny ekran a na nim "video mode not supported". Prosze o pomoc, mój komp: -Athlon 64 3200+ (2,2ghz) -PowerColor x1650 pro (512mb) -Asus k8v-x se -Hyundai b70a -1,5gb ramu -zasilanie 350W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 podaj marke zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Gra startuje rozdzielczością której Twój monitor nie obsługuje, spróbuj odpalić grę w trybie "safe mode" jeśli jest taka możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 ale mowi ze odpalaja mu sie "reklamówki", wiec dzialo by sie to przed nimi ;) a jak restart to wiadomo, zasiłka lub temperaturki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczekz Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 temperaturki sa ok a zasilka raczej nie bo np. gra fifa 08 chodzi napoczatku tylko obraz wariuje, ale nie wiem nie znam sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Jakie mogą byc inne przyczyny takiego stanu ? Zainstalowałem najnowsze sterowniki do mojej grafy i mimo to jedna z gier się odpala (bo słychac dzwiek) ale z czarnym ekranem z tym napisem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Spróbuj ustawić na Direct3D albo na OpenGL ze wskazaniem na Direct3D. Ja tak miałem w cs'ie 1.5 że nie chciał sie odpalić w OpenGL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Spróbuj ustawić na Direct3D albo na OpenGL ze wskazaniem na Direct3D. Ja tak miałem w cs'ie 1.5 że nie chciał sie odpalić w OpenGL.A możesz mi podpowiedziec gdzie dokładnie znalesc te ustawienia ? O tym też myslałem ale problem w tym że nie moge ich znalesc :unsure: Edytowane 15 Lutego 2008 przez ORZECH1976 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Tak dla zinteresowanych którzy by mieli podobny problem - użyłem ATI TRY TOOLS z ustawieniami wymuszania wyświetlanej rozdziałki i odświerzania (ja je zmniejszyłem do 1024x768 60Hz) co POMOGŁO ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...