Oniryczny Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam! W opisie przedmiotu jest napisane że wentylator pasuje do każdej GV i ATI ale ja się pytam jak jest na prawdę? Czy uda mi się założyć wentylator na moją kartę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 1. http://forum.purepc.pl/index.php?act=Search&f=14 2. jest zbiorczy temat o 73gt i xc70 3. chyba do zamkniecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 widze link ale żaden artykuł się nie otwiera... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Bo to link do szukajki? :neutral: Zdecydowanie do zamkniecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...