gmfriend Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 stary mialem ponad 8lat wiec nowy lcd mysle ze tez tyle wytrzyma wątpię , za 3 - 4 lata go będziesz zmieniał to nie CRT gdzie technologia stała prawie w miejscu i można było używać az do śmierci technicznej ... kup byle co - co ci sie podoba - chcesz LG? kup LG... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz54 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 blink.gif icon_confused2.gif mad.gif ..wciskasz mi jakieś kity i jeszcze po takich akcjach pytasz na pw czy piszę tu tylko dla jaj? dżizas..wiec rzeczywiście tak uważasz moze napiszesz dlaczego bo z tobą gadać nie idzie napisz dlaczego nei podoba Ci sie benq fp93gp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jakbym słuchał zaciętej płyty ... w kółko i w kółko i :gitarzysta2: :gitarzysta2: w kółko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz54 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 no to kupię benq fp93gp tylko zeby nie smuzył mi w grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 no to kupię benq fp93gp tylko zeby nie smuzył mi w grach a żeby Ci [ciach!]a smużył i się nie podobał i żebyś się [ciach!]a męczył z 10 lat z LG czy Benq - obojętne :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...