Romil Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Witam Mam problem ze sterownikiem(albo raczej z jego instalacją) do drukarki urządzenia wielofunkcyjnego Samsung SCX-4200. Urządzenie jest nowe i chcę je zainstalować. wszystko robię wg. instrukcji jednak podczas instalacji sterowników, ster od drukarki nie chce sie zainstalować. Ster od skanera przechodzi, dalej: "Błąd instalacji sterownika drukarki ..." instalator leci dalej i na koniec dziękuje za wspólnie spędzony czas. Niby rozwiązanie jest proste - zły ster, ale nie ma tak łatwo: -Mam Winde XP 64-bit, na płytce są stery dla tego xp`ka - nie chce sie zainstalować z tej płytki -ściągnąłem z neta stery dla xp 64 - też nie pomogło -urządzenie raczej działa - kseruje i skanuje -Windows wykrywa nowe urządzenie -już bym zrozumiał gdyby to sie zdarzyło na jednym kompie, ale na drugim pod Windowsem XP 32-bity jest ten sam problem... Pomocy... info: Kompy raczej nowe: pentium d 2,166GHz; 1,5GB RAMu; WIN XP 64bit sp1 drugi to laptop: toshiba satellite pentium m, RAM256mb, WIn XP 32bit sp2 Urządzenie działa przez USB Czy 200MB miejsca wolnego na C: to problem?? Instalowałem na innym dysku też. Kilka osób już sie wypowiadało na forum o tym sprzęcie. Czy miał ktoś podobne problemy? Czy tylko ja mam takiego pecha :mur: Edytowane 27 Grudnia 2007 przez Romil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...