zuo Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Przyznam sie bez bicia, ze wlasnie na ebayu kupowac bede komputer - gotowy zestaw. I tak przegladam sobie rozne zestawy i napotkalem takie oto ''cudo'': http://cgi.ebay.co.uk/QUAD-CORE-9-6Ghz-Q66...1QQcmdZViewItem Czy cena zalaczona jest normalna czy moze gdzies jest haczyk? Ktos ma jakies prognozy cenowe odnosnie sprzetu komputerowego? Po Nowym Roku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Vobis aż się przypomina... 9.6GHz proc :E tania buda z niewiadomo jakim zasilaczem, badziewna płyta główna od ECS'a na VIA, tragiczna karta graficzna... imo - nie brać tego, składać samemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuo Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 hmm... ogolnie to mi cuda zadnego nie potrzeba, nie chce jednak jakiegos crapa, wiadomo... Czy zle postapie, jesli wrzuce tutaj kilka linkow, z komputerami, ktore w/g mnie nie sa najgorsze, znajdzie sie ktos, kto pomoze dokonac delikatnej selekcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) nie kupuj gotowych zestawow na allegro/ebay jesli boisz sie skladania komputera bo"cos zepsujesz", to poskladaj go na kartce, zanies do sklepu i kaz im taki złozyc, a jaki dokladniej ? poszperaj w zestawach Sysaka, na bank znajdziesz cos dla siebie :) Edytowane 28 Grudnia 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 To jest crap...no name ramy, zasilacz, grafika z 1gb pamieci na pokladzie z czego uzywa 256...ta plyta glowna...porazka. Przejzyj gotowe zestawy sysaka, spisz sobie na kartce i zamow, a zlozyc ci moga w kazdym komputerowym za drobna oplata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 obecnie to już chyba nawet opłat za składanie nie biorą, bo o każdego klienta na nowego kompa bardziej się dba, bynajmniej ja tak miałem jakiś czas temu i moi znajomi również. Ten zestaw odpuść sobie, głównie części no-name, więc jak w Media Markt ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zestaw tragedia - szybki proc + duży dysk + ładna obudowa to podstawa w takich komputerach. Reszta to totalny gniot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ten komp z pierwszego posta narazie stoi na 340funtów,za taką kase myśle że złożysz niezłego kompa. www.overclockers.co.uk www.aria.co.uk www.ebuyer.com 3 sklepy w których zamawiałem części,szybka przesyłka dobry kontakt z nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...