Skocz do zawartości
mateusz_gosc

Vista I Geforce 8600gts / Nie Można Zainstalować :/ ! BŁagam Pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam ogromny problem ;/ tzn

zainstalowałem viste ultimate US x64 żeby sprawdzić jak sprawuje się DX10 na mojej karcie ...

niestety jak chce zainstalować geforce 8600gts to mam coś takiego :/

Dołączona grafika

próbowałem wszystkiego i nici :/ coś tam wyczytałem że sterowniki nie są plug and play :/ sciagłem kilka sterowników i ciagle to wyskakuje ;/ sprawdzałem jak i 32bitowe tak i 64 ...

co ciekawe odłączyłem tego geforce i podłaczyłem monitor pod zintegrowaną grafike ati x1250 .. zainstalowałem stery i wszystko śmiga nawet AERO

jak podłącze geforce to juz nie moge zainstalować ;/ do tego na 8600gts vista strasznie długo się uruchamia .... wogóle jak by karta zwalniała kompa ... wszystko długo się dzieje jak by na chwile zamierał dysk (brak migania diody) a pózniej znowu zaczyna pracować ;/ w XP wszystko mi śmiga ... gierki na pełnych detalach ... lecz chciałem sprawdzić ile bede miał FPS w DX10 na viscie i jak to wygląda wogóle ... a tu kicha ;/

oto mój konfig

-Asus M2A-VM (AM2)

-Athlon X2 3800+ EE AM2 BOX 35W

-Patriot 1 GB 800MHz Value DDR2

-PALIT 8600GTS 512MB/GDDR3(1.0ns)675/1800 @900/2400, HDMI

-Seagate Barracuda 7200.10 250GB 16MB Cache S-ATA 2

-Chieftec GPS-400AA-101A 400W

-DVD-RW, DL, LG-H10N

-Monitor: LCD Acer AL1512

prosze bardzo o pomoc !!

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź