Paweł666 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 na moim tez chodzil na max detalach :) 1280x1024 a czemu? Ja mam i jakos nie narzekam. w zyciu nie kupie kingstona ani goodrama. @ K_N_G - Abit IP35-E w zupelnosci wystarczy :) Geill ostatnio sie zepsuł - temu :wink: . I teraz nikt ich nigdzie nie poleca a ludzie mają z nimi sporo problemów - wystarczy zernąć do działu o pamięciach i wyszukać temat o GEIL Ultra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K_N_G Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Mam do was forumowiczow jeszcze jedno pytanie: lepiej jest kupic jedna pamiec 2Gb czy dwie takie same pamieci 2x1Gb w dual channel :unsure: Jakie rozwiązanie bedzie szybsze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) brał bym dual channel Edytowane 30 Grudnia 2007 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 lepiej duala bo TANIEJ wyjdzie, poza tym dual szybszy jest o te 3-5% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Geill ostatnio sie zepsuł - temu :wink: . I teraz nikt ich nigdzie nie poleca a ludzie mają z nimi sporo problemów - wystarczy zernąć do działu o pamięciach i wyszukać temat o GEIL Ultra. a jak bardzo dawno? bo ja swoje kupilem zaraz jak sie pokazaly, wiec zadnych problemow nie mialem, a kombinuje dokupic jeszcze jedna pare tyle ze 2x1gb Mam do was forumowiczow jeszcze jedno pytanie: lepiej jest kupic jedna pamiec 2Gb czy dwie takie same pamieci 2x1Gb w dual channel :unsure: Jakie rozwiązanie bedzie szybsze?? Oczywiscie Dual Channel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Choć dual channel nic nie daje, ale większy bajer... (około 5% zwiększa wydajność). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K_N_G Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 OK,dzieki za pomoc :D Biore dual channel bo taniej,troche szybciej i fajniej wydlada B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...