Gość Scythe Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Witam. Tak jak w temacie. W grach i 3d markach to samo. Niby jest np 60fps a cały czas "klatkuje". Usuwałem stery, czyscilem driverem cleaner pro, instalowalem na nowo. PC: E6750 @ 3,8ghz 2x1gb 76gs Edytowane 29 Grudnia 2007 przez Scythe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-brutal1ty- Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Sterowniki od chipsetu na mobo zainstalowane :wink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 a masz myszke na USB ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Sterowniki od chipsetu na mobo zainstalowane :wink: ? a masz myszke na USB ? :> TAK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 a masz myszke na USB ? :>Możesz mi powiedzieć jaki to ma związek?? bo mam podobny problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...