BOB Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Słyszałem, że można ściągać różne pliki :twisted: (np muze, soft, itp.). Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak sie do tego zabrać? 8O Używam MIRC :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 nie sciągac tylko przesyłac miedzy urzytkownikami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 owszem mozna sciagac , ale szczegolow nie znam... znajomy nalogowo siedzi na jakims egzotycznym irc serverze i ciagnie gierki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 w tym przypadku nie mowimy raczej o uzytkownikach tylko zdalnych serwerach obslugiwanych przez BOTy. Po kolei to jest tak: 0. konfigurujesz klienta DCC na przyjmowanie plikow lub dla danego BOTa rozbisz "/dccallow <bot>" 1. wlazisz na serwer IRC, na ktorym masz kanaly BOTow. 2. wpisujesz komende do BOTa o liste. zwykle "/msg <bot> xdcc list" 3. wpisujesz "/msg <bot> xdcc send <nr. pakietu> - listy sa wyswietlane z numerami pakietow. 4. czekasz ;) Legenda: <bot> - nick BOTa <nr pakietu> - w formacie #x, gdzie x to liczba z numerem danego pakietu - nie piszesz nazwy pliku tylko jego numer. Pozdrawiam i milej zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 A da ktoś jakiś adres takiego serwera i kanału ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 podrzuce jak tylko skoncze wracac do normalnej windy z win 2k3 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 podrzuce jak tylko skoncze wracac do normalnej windy z win 2k3 :?To podrzuć coś ja tsh czekam, bo skumałem metode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 ja tez niewiem jak mam sciagac pliki z iRCA co oznacz " . konfigurujesz klienta DCC na przyjmowanie plikow lub dla danego BOTa rozbisz "/dccallow <bot>" " mozna by prosciej wyjaśnic zainstalowałem swojego mirca wpisałem dane itp.. łacze sie z serwerami ale niewiem jak sciagać? Bardzo bym prosiło głebsze wytłumaczneie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) jeszcze raz bardzo prosze mógłby mi ktos wytłumaczyc w prostrzy sposób jak sciagać z irc (bo na necie wiele pisze o irc ale prawie nic o sposobie sciagania a jesli juz pisz to strona nieaktywna np ta http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?act=idx po angielsku napisane http://www.ircspy.com/guides.asp?mode=display&id=5 tylko nie moge sie połapać w tym takze bardzo was prosze o pomoc (p2p mam zablokowane dlatego ostatnia nadzieje jest w IRC) Edytowane 26 Stycznia 2005 przez timmon24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...