mattis Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Mam pytanie otóz mam plyte główną Asus P5K-E Wifi AP no dzis podłaczyłem antenke która dostałem razem z zintegrowaną kartą sieciową i wszystko ładnie tylko dlaczego komp nie widzi zadnej sieci chociaz jest w zasiegu napewno jednej? Czy moze byc problem ze okno stoi na drodze? Chociaz moja sisotra ma laptopa i spokojnie w domu wyszukuje tą siec .Co moze byc powodem tego ze karta nie znajduje tej sieci? Z góry dzieki:) Edytowane 29 Grudnia 2007 przez mattis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Przyczyn może być kilka, sprawdź czy karta sieciowa jest włączona w biosie lub w menedżerze urządzeń. Jeżeli karta sieciowa jest włączona i widzialna przez windowsa sprawdz system w jaki pracuje karta b/g Możliwe, że twoja karta ma włączony sytem g a sieć jest w trybie b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Wszystko jest włączone.Co może być jeszcze przyczyną. Jak ma ktos jeszcze jakies pomyslu to bardzo prosze o rady Edytowane 16 Marca 2008 przez mattis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...