Dawid00 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Mam taki problem od dlugiego czasu!, napisalem milion postow, jak i przeczytalem. Nigdzie nie ma odpowiedzi!. Wszedzie porady: Zainstaluj, przeinstaluj Moorhunta, NET 2.0, windows installer. I nic! Zrobilem formata, i specjalnie nie instalowalem OP2Ma, i JAVY bo myslalem ze sie gryzie, moorhunt chodzil, ale przez 2 dni, bo dzis znowu sie to pokazuje... Nie moge w ten program wejsc... Co to jest? Takie cos sie ukazuje: Pozdro pocwicz!:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 O tak, ten obrazek wiele mowi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 To co mam jeszcze umiescic? Nic sie nie wyswietla tylko to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) [...]moorhunt chodzil, ale przez 2 dni, bo dzis znowu sie to pokazuje...[...]Instalowałeś coś w między-czasie lub ściągałeś coś podejrzanego? Możesz także spróbować przeskanować twardziela. Poza tym przychodzi mi jeszcze tylko do głowy opcja: zainstalowania starszej/nowszej wersji programu i sprawdzenia jak się zachowuje w aktualnych warunkach. Pozdrawiam, wyyzy. Edytowane 31 Grudnia 2007 przez wyyzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Vista ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 z moorhuntem pod vista problemow nie ma ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...