Rearus Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam, wiem ze takie tematy są ciągle wałkowane, no ale w aktualnym momencie nie znalazłem nic takiego, a raczej nie do końca to co bym chciał bo chyba jakieś Radki nowe wyszły :). A wiec, mam 350~ zł oczywiście przypuszczamy mały poślizg +/- 20 zł, ale nie więcej. Bylem nastawiony na Palita 8600 Sonic +, ale zgłupiałem już totalnie. 7900 brać sie już raczej nie opłaca, a co z kartami ATI? Sprzęt jak w podpisie. (Oczywiście karta na PCI-E) Pozdrawiam i z góry przepraszam za marudzenie, o ile było (a zapewne było) wiele już takich tematów, czysty len + brak czasu. A i przy okazji, zastanawiałem sie nad buda nowa. Na początku bylem pewny CM Centuriona 534, ale wczoraj wypatrzyłem coś takiego: klik , Szef, wiec pewnie za ta kasę lepszej raczej nie wyrwę i jeżeli brane, dopłacać do wszystkich wentylatorów do zestawu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Co do grafy no to polecam to co sam napisałeś, Palita 8600GT Sonic+. Natomiast obudowa Szef jest fajny ale nie najlepszy w tej cenie, za ok 100 zł taniej możesz kupić coś z serii obudów Sharkoon są bardzo dobrze wykonane i naprawdę porządne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 do jakiego kompa ;>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Yogi311 ślepy jesteś?! edit: przeczytaj dokladnie tresc pierwszego posta... w tej cenie to tylko 86gt sonic+ przydalo by sie jeszcze wiecej ramu Edytowane 2 Stycznia 2008 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Yogi311 ślepy jesteś?! niektorzy maja inny sig, a inny komp wiec nie wiem gdzie jest problem... Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 przydalo by sie jeszcze wiecej ramu Tym zająłem sie już wczoraj wieczorem :). Zamówiłem 1 GB kostkę Goodrama, na allegro z tych po 50 zl. Cudo to może nie jest ale da rade wg. mnie ;). Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi. @yogi331: skoro napisałem ze komp taki jak w podpisie, co z reszta ... "Sprzęt jak w podpisie." Ale no offence. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 @yogi331: skoro napisałem ze komp taki jak w podpisie, co z reszta ... "Sprzęt jak w podpisie." Ale no offence. nie doczytałem tego juz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 x1950 pro bym polecił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 8600gt sonic+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jeszcze dręczy mnie sprawa zasilacza... Delta pociągnie? I ew. jaka najtańsza opcja za Deltę :P?Jak sie dopłaci do tej budy Szefa, 100 zł więcej jest opcja z jakimś PSU, daje to rade? A i jeszcze pytanko, jak sie maja te ATI? klik#1 klik#2 klik#3 klik#4 Opłaca sie ew. dopłacać do tego wyżej? Czy dać sobie spokój z tym wszystkim i iść w 8600GT Sonic+ i nie bawić sie jucz w co innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Bierz PowerColor x1950 pro-mam i polecam-jest to karta rowna/lepsza od 8600GT. Wiec wybor nalezy do ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Z tych linkow co podales to warty uwagi jest tylko x1950pro. Reszta sobie glowy nie zawracaj... Na twoim miejscu jednak kupilbym 8600GT Sonic+. Za ok. 350zl masz nowke (do tego dochodza duuuze mozliwosci OC i jest GIT :) ). Ja jestem z tej karty bardzo zadowolony. Edytowane 2 Stycznia 2008 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Prawie taki sam config kompa mamy ;). Rożnica w ramach i zasiłce, właśnie jak z zasilaczem :)? Co do GPU to chyba pozostanę przy Sonic+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 to ja sie odrazu zapytam a ta karta nie wypada lepiej od tego palita?? http://allegro.pl/item287417384_galaxy_860..._600_1600_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Galaxy coś sie schrzaniło i ostatnio pada, seria 6 i 7 była oki to 8 sie popsuła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 ło to widze ze mnie tu za dlugo juz nie było. ale dobrze wiedziec szkoda tylko ze jak wyrobilo sobie marke to zaraz sie tak opuscilo:/ no ale nic:D widze ze trzeba sie dalej zacząć orientowac w temacie bo za duze zaległosci mam:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Prawie taki sam config kompa mamy ;). Rożnica w ramach i zasiłce, właśnie jak z zasilaczem :)? Co do GPU to chyba pozostanę przy Sonic+. Jesli chodzi o zasilke to jestem bardzo zadowolony. Napiecia pomierzone - wszystkie super. Przy OC tez nie ma zadnych problemow. Za niewielka kase mozna miec super zasilacz -Polecam ;) Edytowane 2 Stycznia 2008 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Dzięki wszystkim za odpowiedzi, zdecydowałem sie na Palita 8600GT Sonic+ :) Niedługo zamówię, a jak z reszta to sie zobaczy ;) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...