mewes Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Jestem posiadaczem GF2 400mx 64mb: problem jest nastepujacy- w rozdzielczosci 800:600:32 nie ma zadnych problemow z obrazem, a przy rozdzielczosci 1024:768:32 w Winzgrozie widac(przy dokladniejszym przyjrzeniu sie) trzesienie sie obrazu!!....Odswiezanie przy 800:600 mam 100Hz a przy 1024:768 85 bo wiecej nie moge...Czy to normalne??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 GO to FAQ -> lub rządząca opcja SZUKAJ.... tam powinno pisać - ja wymuszam prawidłowe odświeżanie programikiem reforce ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Lobo, czytaj, co kolega pisze ;) On ma odświerzanie powyżej 60Hz i nie pisał, że ma XP albo 2k. Jak na mój gust, to problem z monitorem albo kartą. GF słynie z tego, że nie wydala przy dużych częstotliwościach i rozdziałkach, ale Twoje raczej nie zalczają się do dużych- mam tak samo ustawione i jest OK...Napisz może, jaki masz monitor? Upewniałeś się, że masz ustawione dozwolone odświerzanie dla danej rozdziałki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Czytałęm - u mnie właśnie były takie objawy - ale jeśli to nie pomoże mogąpomóc sterowniki do monitora - czasem wartości które przyjmują karty są dziwne ( ale tak najczęściej mają grafy S3)> bez sterownika do monitora zdaża się że niby ustawisz 85 Hz - a on dalej mruga do Ciebie 60 Hz ... sprawdź na OSD monitora czy to co ustawiasz w windowsie zgadza się z rzeczywistością .... jeśli nie - to sterownik do monitora ... a jeśli nie to ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...