Skocz do zawartości
mewes

==problem z odswiezaniem=

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem posiadaczem GF2 400mx 64mb: problem jest nastepujacy- w rozdzielczosci 800:600:32 nie ma zadnych problemow z obrazem, a przy rozdzielczosci 1024:768:32 w Winzgrozie widac(przy dokladniejszym przyjrzeniu sie) trzesienie sie obrazu!!....Odswiezanie przy 800:600 mam 100Hz a przy 1024:768 85 bo wiecej nie moge...Czy to normalne???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lobo, czytaj, co kolega pisze ;)

On ma odświerzanie powyżej 60Hz i nie pisał, że ma XP albo 2k.

Jak na mój gust, to problem z monitorem albo kartą. GF słynie z tego, że nie wydala przy dużych częstotliwościach i rozdziałkach, ale Twoje raczej nie zalczają się do dużych- mam tak samo ustawione i jest OK...Napisz może, jaki masz monitor? Upewniałeś się, że masz ustawione dozwolone odświerzanie dla danej rozdziałki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałęm - u mnie właśnie były takie objawy - ale jeśli to nie pomoże mogąpomóc sterowniki do monitora - czasem wartości które przyjmują karty są dziwne ( ale tak najczęściej mają grafy S3)> bez sterownika do monitora zdaża się że niby ustawisz 85 Hz - a on dalej mruga do Ciebie 60 Hz ... sprawdź na OSD monitora czy to co ustawiasz w windowsie zgadza się z rzeczywistością .... jeśli nie - to sterownik do monitora ... a jeśli nie to ......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...