Komixx Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam, a więc następujące pytanie jest takie... mam windowsa ale chciałbym przejść na Vistę i czy da się zainstalować Vistę, ALE bez formatu dysku, ponieważ mam bardzo ważne dane na dysku i nie mogę ich ani usunąć ani nigdzie przenieść.. Pozdrawiam, i z góry dziękuję za pomoc Komixx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Można bez problemu instalować na starego windowsa, albo od początku bez formatu (wszystkie śmieci ze starej windy lądują wtedy do stworzonego przez Viste folderku na C albo powstaje dopiska "old" do nazwy starego). Warunek jest jeden: Vista podczas instalacji chce mieć więcej wolnego miejsca na partycji, niż zajmuje sama po instalacji. 10GB chyba minimum, albo więcej, dokładnie nie pamiętam. Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Elektronek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 ojj... z tymi 10 gb będzie problem ale dobra dzięki za pomoc ;) pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 mam jeszcze jedno takie pytanie czy wie ktoś czym się różni TinyVista od normalnej Visty? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 tiny to pewnie wersja odchudzona naucz sie zeby system miec zawsze na innej partycji niz dane, to nie bedziesz mial takich problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 no właśnie to sobie uświadomiłem xD dzięki za rady i pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...