norghe Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wie ktoś może gdzie mozna dostac takie objemki? Ewentualnie cos podobnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 To sa zaciski sprezynowe Kiedys u mnie byl sklep z pneumatyka i byly podobne jak wyzej; tylko pochromowane. Niestety juz nie istanieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 w samochodach są podobne może poszukaj w motoryzacyjnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nie wiem czy w motoryzacyjnym będą takie, jeszcze nie spotkałem, natomiast powinny być w servwisach samochodowych i to w róznych rozmiarach. Mam honde i sa własnie takie zaciski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dodam tylko, że w Wc są one zbędne - jak wąż jest za luxnby to nic nie pomoże, a jak jest dobrze założony to można się na nim powiesić i z króćca nie spadnie. Jakiekolwiek zaciski to tylko kwestia lepszego samopoczucia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 kszonek O moich tego nie powiesz ;) klik W sumie to teraz zastanawiam się, po kiego mi one, skoro i tak chcąc zdjąć wąż, nie obejdzie się bez jego pocięcia na kawałki... Prędzej króciec rozleci się na 3 części, niż wąż z niego zejdzie (tak jak wspomniałeś :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 kszonek O moich tego nie powiesz ;) klik W sumie to teraz zastanawiam się, po kiego mi one, skoro i tak chcąc zdjąć wąż, nie obejdzie się bez jego pocięcia na kawałki... Prędzej króciec rozleci się na 3 części, niż wąż z niego zejdzie (tak jak wspomniałeś :P) Nie no, Twoje zaciski są piękne ;) Sam miałem takie kilka lat temu i bardzo mi się podobały :] czułem się bezpiecznie i nie wyobrażałem sobie, żeby ich tam nie było. Później doszedłem do tego, że były nie potrzebne i już nie zakładam ich z lenistwa, szkoda czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Charleste węże nałóż do końca na te kolanka od fixy i nie będziesz się bał... bo teraz to nie jest za pewnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Charleste węże nałóż do końca na te kolanka od fixy i nie będziesz się bał... bo teraz to nie jest za pewnie...Tak właśnie miałem zamiar zrobić od razu, ale ni ciula nie mogłem naciągnąć tych węży na króciec. Litry wrzątku, nożyczki, kombinerki - to na nic. Za to żeby to zrekompensować straszliwie mocno skręciłem opaskę i do teraz wszystko chula bez problemów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Mam takie zaciski w pralce :P Widziałem na wężach jak naprawiałem pompę. Myślę, że w budowlanych/hydraulicznych powinny być bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norghe Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 No własnie. Sklepy bydowlane, motoryzacyjne i inne... niestety tam ich nie ma. Z tego co zauwazyłem to sa one chyba montowane fabrycznie w samochodach bądz... pralkach :wink:, a w sprzedazy detalicznej ich chyba nie ma( w kazdym razie w moim miescie). Pozostaje chyba jedynie szukac po serwisach juz uzywanych zacisków... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ushi_Real Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 http://www.allegro.pl/item292315568_therma..._6_4_9_5mm.html droga opcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norghe Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 No raczej! Tym bardziej ze potrzebuje z 10 sztuk... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Pewnie, po kiego grzyba komu jakieś zaciski. Po pewnym czasie, wąż tak sie układa na złączce, że tak jak kszonek napisał można sie na nim powiesić a nie puści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Miazga z pompy ci cieknie czy to tylko tak wyglada? :lol: (wylot skierowany w dol) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ty weź sobie włóż z powrotem oczy do oczodołów ;P (sądząc po avatarze nie widzisz najlepiej) To silikon, a zdjęcie ma półtora roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ty weź sobie włóż z powrotem oczy do oczodołów ;P (sądząc po avatarze nie widzisz najlepiej) To silikon, a zdjęcie ma półtora roku :D Heh, te gluty wygladaja jak przyschniete borygo/petrygo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norghe Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 @ Miazga82 Jak dobrze widze masz obudowe wyłozoną wewnątrz matą bitumiczna. Jak Ci sie to sprawuje, w duzym stopniu obniza ona dzwieki? Pytam bo chciałem czyms takim obłozyc dysk i nie wiem czy to skuteczne. (Z góry mówie ze mam blok na dysku wiec sie nie przegrzeje :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Jak dobrze widze masz obudowe wyłozoną wewnątrz matą bitumiczna. Jak Ci sie to sprawuje, w duzym stopniu obniza ona dzwieki?nic nie daje... na dysk może się nada o ile temp się Ci nie podniosą... mi się podniosły do ok 50 * .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 nic nie daje... na dysk może się nada o ile temp się Ci nie podniosą... mi się podniosły do ok 50 * ....Sorry ale Ty jesteś Miazga? :blink: (...)Jak Ci sie to sprawuje, w duzym stopniu obniza ona dzwieki? Pytam bo chciałem czyms takim obłozyc dysk i nie wiem czy to skuteczne. Nie wiem czy jest sens obklejania tym dysku. Wszystko też zależy, jak to masz zrobione. Maty te same w sobie raczej nie wiele wyciszają źródła dźwięku, lepiej sie sprawują jako wytłumienie drgań, jakie przenoszą na obudowę wiatraki, napędy cd, dyski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Niech żyje przyjaźń pytaczo-odpowiadaczy. http://forum.dzikie.net/index.php?action=s...at&id=17759 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Sorry ale Ty jesteś Miazga? blink.gifWybacz ... :unsure: z drugiej strony można by się doczepić ze to nie temat o matach , pytania dla konkretnych osób [nie autorów tematu] należało by kierować na pm ale po dobroci odpowiedziałem bo miałem już te maty ba u mnie w mieście je robią ... co tam przepraszam :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Patrzcie co znalazłem ;) 5sztuk za 5zł Edytowane 21 Stycznia 2008 przez borozu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Średnica robocza 7.3mm, średnica maksymalna 8.0mm. Zestaw zawiera 5 sztuk czyli kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...