art/pl Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 programy do mierzenia temperatury wykazuja mi 3 czujniki ale w rzeczywistosci mam tylko dwa pomiary . trzeci pomiar jest jakby wylaczony albo trzeba kupic czujnik tylko czy na pewno???????/ moze ktos ma taka plyte jak ja MSI 266A PRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 EEEEEE...MSi ma 2 czujniki(chyba ale ja mam tylko bude i proc) A w MSi na Antki&ska są też 2 +chyba dioda termiczna w procach nowszych...może jest gniazdo podłaczenia ale ja tego nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Z tego co zauwazylem to MSI ma tylko 2 czujniki: proc i system (chipset)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...