arch0n Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam, Mam w domu niewielką sieć (2 komputery) podpięte do routera. Mam problem z tym, że np. jeśli ktoś na jednym komputerze gra w grę multiplayer a na drugim ktoś nagle zacznie oglądać filmiki na youtube to ten pierwszy zostaje z pingiem rzędu 900 <_< . I stąd moje pytanie czy jest możliwośc ograniczenia łącza tak żeby jeden z nich wykorzystał jego połowę a druga pozostawała dla drugiego komputera. Z góry dzięki za odpowiedzi pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) czytamy ,http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=253739 szukamy Edytowane 4 Stycznia 2008 przez Krzynek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch0n Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 No dobrze, a jeśli mam router ale nie żadnej z firm które umożliwiają instalację TOMATO, czy jest możliwość ustawienia tego na komputerach żeby miały dostęp tylko do określonej części łącza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 netlimiter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...