przeciwnik Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 moje pytanie jest może troche głupie ale.... :) mój komp jest w sieci osiedlowej ( łącze stałe) . i pytanie brzmi czy mam rozłanczać połaczenie sieciowe przed graniem w gry? czy to ma wpływ na wydajność komputera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 A jakie to ma znaczenie przy takim konfigu jak masz? :shock: Nie prościej samemu sprawdzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 moje pytanie jest może troche głupie ale.... :) mój komp jest w sieci osiedlowej ( łącze stałe) . i pytanie brzmi czy mam rozłanczać połaczenie sieciowe przed graniem w gry? czy to ma wpływ na wydajność komputera? Napewno nie, ja mam dużo wolniejszego kompa i nie ma różnicy. Wątpie żeby to miało jakiś związek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Jeśli udostępniasz pliki w sieci MS Network (otoczenie sieciowe), to ściąganie od Ciebie plików przez innych userów potrawi wyraźnie zmulić pracę kompa w wyniku intensywnych operacji dyskowych. Natomiast jeśli sieć używana jest jedynie do połączenia z internetem, to jej odłaczanie mija się z celem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 eeeeeeee troche dziwne to pytanie :D przy takim kompie watpie zebys odczul roznice w wydajnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...