Skocz do zawartości
Shenlong

Graty Do Kontroli [ Mb/cpu/gpu/psu/ram ]

Rekomendowane odpowiedzi

- Płyta GigaByte GA-P31-DS3L [ 235PLN]

- E2140 BOX [ 230PLN]

- MC-400 400W [ 140PLN ]

- GoodRam DDR2 2 x 1GB 800MHz [ 137 PLN]

*7300GT Galaxy DDR3@Zalman - zostaje z starego PC

*HDD - j.w.

*DVD-RW - j.w.

*AudigySE- j.w.

*FDD- j.w.

Czy taki zestaw pociągnie ET:QW / BF 2140 / Q4 ?? Za miesiac 7300GT zamienie na Palit XpertVision GeForce 8600 GT 256MB DDR3 PCI-E BOX.

Ceny z komputronika bo tam najdrozej więc to opcojnalne ceny. Obecny budżet to ok 950PLN.

Edytowane przez Shenlong

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok tylko zajrzyj do tematu o płycie i zadaj sobie pytanie czy takie coś Ci odpowiada.

Zajrzyj mi do siga - to jest max (wall na procku ~342) - i to nie jest najgorsza z możliwych padaczność i jak wyżej [;

Edytowane przez q8ic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ma łazić na def to troszkę bez sensu ten PD - słabszy niż athlony w tej samej cenie.

Powiem tak - do wczoraj byłem umiarkowanie zadowolony (z procka mało bo wall nisko, z płyty jak najbardziej).

Ale obecnie jestem umiarkowanie niezadowolony - odpalasz kompa (chodził w pełni stabilnie) a on stwierdza, że nie bedzie tak pracować i zachowuje sie tak jakbyś przeholował z OC.

Trzeba wejść do biosu i poustawiać - umiarkowanie przyjemne :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi