Shenlong Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) - Płyta GigaByte GA-P31-DS3L [ 235PLN] - E2140 BOX [ 230PLN] - MC-400 400W [ 140PLN ] - GoodRam DDR2 2 x 1GB 800MHz [ 137 PLN] *7300GT Galaxy DDR3@Zalman - zostaje z starego PC *HDD - j.w. *DVD-RW - j.w. *AudigySE- j.w. *FDD- j.w. Czy taki zestaw pociągnie ET:QW / BF 2140 / Q4 ?? Za miesiac 7300GT zamienie na Palit XpertVision GeForce 8600 GT 256MB DDR3 PCI-E BOX. Ceny z komputronika bo tam najdrozej więc to opcojnalne ceny. Obecny budżet to ok 950PLN. Edytowane 5 Stycznia 2008 przez Shenlong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Ok tylko zajrzyj do tematu o płycie i zadaj sobie pytanie czy takie coś Ci odpowiada. Zajrzyj mi do siga - to jest max (wall na procku ~342) - i to nie jest najgorsza z możliwych padaczność i jak wyżej [; Edytowane 5 Stycznia 2008 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Dla mnie nie musi być dobre OC może być default. Jeżeli taki zestaw pociągnie mi w 100FPS CS:S to wchodzę w to. Nie mam zamiaru grać w Crysisa czy inne wymagające gry. Gra tylko w CS:S [ czasami Q4 czy ET:QW ]bo na nic więcej nie mam czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Jeżeli ma łazić na def to troszkę bez sensu ten PD - słabszy niż athlony w tej samej cenie. Powiem tak - do wczoraj byłem umiarkowanie zadowolony (z procka mało bo wall nisko, z płyty jak najbardziej). Ale obecnie jestem umiarkowanie niezadowolony - odpalasz kompa (chodził w pełni stabilnie) a on stwierdza, że nie bedzie tak pracować i zachowuje sie tak jakbyś przeholował z OC. Trzeba wejść do biosu i poustawiać - umiarkowanie przyjemne :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zestaw jak najbardziej OK. No cóż, niektórzy jednak mają problemy z resetowaniem ustawień, ja takich nie mam np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...