neverdie Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Witam, Po przejrzeniu i przeczytaniu wielu ofert , opinii i opisów wybrałem mniej więcej laptopa na swoje potrzeby , a w sumie dwa , tylko teraz pytanie , którego brać... Amd Turion 2.0+Ati X2300HD czy C2D 1.66+GeForce Go8400 Mam duże problemy co do wyboru , głównie chodzi tu o różnice co do procesora i karty. Co do karty , wiem tyle , że ten GF obsługuje DX10 co oczywiście za nim przemawia ale wątpie , żebym na laptopie grał w gry na DX10 , a za Ati przemawia obsługa HD i to akurat myślę że się przyda.Nie mam jednak zdania co do procesorów , ogólnie jest to ta sama półka z tym że ten C2D jest chyba troche bardziej wydajny.... Proszę o pomoc w wyborze i ew. sugestie ;) Edytowane 5 Stycznia 2008 przez neverdie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 c2d jest 4 rdzeniowe a narazie nie wykorzystasz tych 4 rdzeni..Że co?? Core2Duo jest 2-rdzeniowe a nie cztero... Co do tematu to również bardziej byłbym za laptopem z c2d. Będzie wydajniejszy niż konkurent amd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 zdecydowanie model z c2d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neverdie Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 A moge prosić o konkrety ? Bo "jestem za tym i za tym" średnio pomaga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...