goldenSo Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Witam, Po zakosztowaniu wygody jaką jest laptop w domu (w tym wypadku Acer rodziców), postanowiłem wywalić desktopa. Szukam czegoś w cenie do ok. 3000 (razem z Creative X-Fi Notebook - nie jestem przekonany do jakości wbudowanych dźwiękówek). Czego oczekuje od laptopa? - żeby dział w miarę sprawnie pod Vistą z Aero (wiem że zła, że be i że śmierdzi, ale kiedyś wkońcu ją naprawią) - żebym w cenie do ok 3000zł zmieścił się z wspomnianą XFi i VHP - żeby laptop nie krztusił się przy Photoshopie - żeby się wygodnie na nim pisało - od baterii nie wymagam cudów, głównie lapciak będzie na kablu, jednak chciałbym mieć możliwość walnięcia się na łóżko i obejrzenia z 2-3 odcinków seriali Wypatrzyłem tego HP 6720s, ma C2D czyli teoretycznie powinno być dobrze. Martwi mnie troche że ma zajęte obydwa banki pamięci - problem z rozbudową, a 1GB może być mało. Czy znacie jakies inne notebooki które mogłyby spełnić te wymagania? Zależałoby mi na tym, żeby to nie był Acer ani inny no-name. edt: Czytnik kart SD to mus Edytowane 6 Stycznia 2008 przez goldenSo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Chyba najlepszy w swojej klasie cenowej. http://www.allegro.pl/item293268823_fl90_b...160gb_2gb_.html Bardzo mocny i wydajny, sam się przymierzam go kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ładnie, tylko że to kadłubek no-name, w 3.000 nie zmieszcze się z systemem i x-fi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Ładnie, tylko że to kadłubek no-name, w 3.000 nie zmieszcze się z systemem i x-fiA może zgrabna 14"? Markowy, wytrzymały, błyskawiczna gwarancja. Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ciekawy, nie powiem. Ale brakuje tych paru cali oraz czytnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 A może zgrabna 14"? Markowy, wytrzymały, błyskawiczna gwarancja. Generalnie z doświadczenia odradzam 14" jako podstawowy laptop jeśli nie masz wyświetlacza innego w domu (TV HD lub monitor większy). Szkoda wzroku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Pogrzebałem, przekopałem. Jest coś ciekawszego niż HP Pavilion dv6720ew? Z tego co wyczytałem to Turion TL-60 w tym modelu jest mniejwięcej na poziomie C2D T5470, które montują w tym segmencie cenowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...