Slayer Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Coś mi się wydaje, że stanę się posiadaczem dość wysłużonej, ale jeszcze całkiem niezłej karty Matrox G 200 8 MB na PCI :D Kupuję ją jako awaryjną dla siebie, na wszelki wypadek, żeby na czymś przeczekać ew. awarję ( odpukać ) czy opylenie silniejszej karty. Pytanie- ktoś ma ją/ miał i czy są problemy z nią na starszych gierkach, moze jakaś niekompatybilność czy coś? 8) PS- jak komuś się nudzi, to moze niech mi znajdzie jakieś testy zapyziałe tej karty :wink: Ciekaw jestem, jak się ma ten sprzecik do np. Voodoo Rush czy Rivy 128 ZX no i RIVY TNT :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Ale jaja :) Mogę sobie wsadzić dodatkowe 8 MB jako Upgrate :) http://www.matrox.com/mga/products/upgrade...8mb_mem_upg.cfm Oj...wtopa....37 $ ( PROMOCJA :!: )za dodatkowe 8 MB 8O 8O :lol: :lol: http://shopmatrox.com/europe/products/cate...yID=29&Column=2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 moja pierwsz grafa to byl matrox millenium g200 8mb (opcjonalnie bylo 16mb) agpx2 dalem za niego bodajrze w pazdzierniku 1998 460zł karta była wporzo gierki fajnie chodzily (oczywiscie gierki z tamtych czasow) dzialal na sprzecie celek 333@375 ,64ram, cioralem w q3 ,ut i inne powiem ci ze karta byla lepsza moim zdaniem od voodoo2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 PS- biorę kartę na PCI, bo jak będzie zmiana płyty to będzie problem- brak slotu AGP, bo już niedługo PCI-X , a ten jest kompatybilny ze starą platformą :) A co do karty- zapłacę za nią niecałe 40 zł ( z kosztami wysyłki)- kupuję na Allegro. Co ciekawe- G 200 jest dalej produkowane :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 PS- biorę kartę na PCI, bo jak będzie zmiana płyty to będzie problem- brak slotu AGP, bo już niedługo PCI-X , a ten jest kompatybilny ze starą platformą :) A co do karty- zapłacę za nią niecałe 40 zł ( z kosztami wysyłki)- kupuję na Allegro. Co ciekawe- G 200 jest dalej produkowane :D produkowana g200 teraz to karty profesjonalne obsluga wielu monitorow i takie tam kosztuja se po 3000zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 matroxy byly calkiem fajne. kiedys mialem g400 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Hehehe......no, ale chip ten sam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 ja mialem g200 AGP z 8mb jakies 2-3 lata temu i dokupilem sobie do niej kolejne 8mb (SGRAM'y !!!), wtedy karte kupilem za jakies 200 i pamieci za 80. i bylo extra (mnie wystarczalo). co do jakosci obrazu - dla mnie bomba !!! ale to matrox ... szybkie to to nie bylo (potem mialem tnt m64 32mb i jakos nie widzilaem roznicy, na tym kompie co w podpisie), ale grac sie dalo i 3ds-max tez fajnie chodzil ... oglnie to nie nazekalem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...