Zieger69 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Witam. Dokładnie nie wiedziałem, gdzie umieścić ten temat, bo to pytanie o pamięci i płytę. Posiadam płytę Gigabyte P35-DQ6 i chciałbym zakupić pamięci takie jak w temacie. Moje pytanie jest takie, czy niepodkręcone normalnie zadziałają na tej płycie ? W sumie w specyfikacji jest podana możliwość puszczania 1066 mhz na tej płycie, ale z jakimś nawiasem (OC). Boję się, żeby nie umoczyć, kupię i nie będą chodziły. Gdzieś czytałem, że Gigabyte mają problem z Micronami. Prawda ? Czy może macie jakąś inną propozycję do tej płyty ? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 jest ogólny temat o Crucialach. kilka pięter niżej <_< http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=246972 btw. ramki nie powinny stanowić problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jeśli nie chcesz kręcić to kup najtańsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...