mefisto21 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 szukałem i nie moge znaleść biosu do tej karty ,na stronie producenta tez nie ma czyli wogole moze nie bydz biosu do niej ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) http://www.mvktech.net/component/option,co.../cat,71/page,4/ edit- nie doczytałem że szukasz do GS- tam są tylko do GT niestety... Edytowane 9 Stycznia 2008 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 szukam do Gs a znasz moze inne strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 a powiedz jeszcze po co ci bios do niej ? cos namieszales ze starym? poszukaj na forum moze ktorys z uzytkowanikow ma wlasnie ten model i ci zgra biosa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 nie namieszalem tylko mi wyskakuje od sterownikow ostrzezenie z zasilaniem od poczatku jej posiadania i tak mysle ze moze bios poprawi cos .Wymienilem zasilacz na ModeCom Feel2 400W i tak jest ten sam problem .mialem wczesniej jakis no name zasilacz 350w i 6600Gt i nie mialem problemu z dodatkowym zasilaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fa!th Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Wymienilem zasilacz na ModeCom Feel2 400W zamienił stryjek siekierkę na kijek ;) zmiana bios'u raczej nic Ci nic nie da.. może wtyczka do podłączenia molex'a na grafice jest naderwana (zimne luty?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 nie jest naderwana itp widocznie leadtek z natury taki jest:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...