noob.ek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Hej wszystkim, Przedstawiam mój problem: Szukam płyty na chipset'cie P35 do max. O/C. Wczoraj byłem już ostatecznie zdecydowany na mobo DFI Blood Iron. Cena: 340zł. Dzisiaj pojawiła się okazja - mogę kupić płytę Abit IP35 Pro za 390zł (cena sklepowa: 540zl). Pytanie brzmi: Czy warto dopłacać te 50zł? Co zyskam kupując Abit'a? Aha, i co najważniejsze - czy Abit jest porównywalny do DFI pod względem możliwości O/C ? Do ok. godz. 20 muszę podjąć decyzję, więc proszę o szybkie i konkretne odpowiedzi! :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Za taką cene to ja bym brał Abita :) Wystarczy do MAX OC a masz ciekawą płyte za śmieszne pieniądze. DFI może i ma ogrom możliwości do OC w biosie, ale jak dla mnie to większa okazją w tej sytuacji jest Abit ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...