ttestadura Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Chce recznie ustawic timing ramu , ale mam w biosie po wylaczeniu spd do ustawienia jeden parametr ktorego nie podal producent mojego ramu. Moje pamieci to - geil ultra dual 1gbx2 800mhz 3-4-4-8 . Jak ustala sie odpowiednia wartosc dla owego ( write recovery time) parametru ? PS - do wyboru przy tej opcii mam :2,3,4,5,6 . Prosze o podpowiedz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 4/3. Zaleznie co bedzie stabilniejsze. Przy ustawieniu wszystkiego z SPD mozesz zobaczyc pod windowsem jakie sa standardowe timingi uzywajac Memseta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttestadura Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...