Kicha Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Tak jak w temacie od poczatku tygodnia przegladam forum i czytam,czytam i juz mam metlik w glowie. Caly czas sie zastanawialem jakie MObo wybrac ale wkoncu zdecydowalem sie na taki zestaw: Proc: szukam Selekta E2160 tak robiacego 3Giga albo i wiecej przy min jak najmniejszym Napieciu Mobo: tu byl najwiekszy problem ale wkoncu wybor padl na DFI LanParty DK P35 T2R/S Pamieci:No i wlasnie tutaj jest kolejny problem ??? Dlatego prosilbym as abyscie doradzili mi jakie pamiatki kupic tak do 200 zl. Chcialem zestaw 2x1Giga narazie bo wg mnie mi wystarczu na jakis czas bo bede miec XP a nie Viste. Reszta ze sprzetu tak jak w podpisie.Tzn zasilka ,buda i karta zostaje stara. I tak ogolnie co sadzicie o tym Configu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Polecę Ci http://www.allegro.pl/item295895154_crucia...4_4_selekt.html Za taką cenę to szukać tylko coś na Micronie Mobo bardzo dobrze wybrałeś, a proca nie musisz szukać żadnego selekta, bo jest baaardzo małe prawdopodobieństwo nawet, że pierwszy lepszy E2140 nie zrobi 3GHz Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Damikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Jeśli chcesz trochę zaoszczędzić, to możesz np. Kingstony na Elpidach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...