scratix Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Chce wgrać nowy bios do mojej płyty DFI PA61 tylko nei wiem jak sie do tego zabrać. Mam 2 pliki exe i bin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) Może byś podał nazwe tych 2 plików .exe ? Skąd mamy wiedzieć czy za ich pomocą można flashować bios z poziomu Windowsa lub dosa ? BTW. na pewno na www producenta płyty jest opisane jak to zrobić. Poszukaj, poczytaj. Edit. Leniu, na stronie producenta masz wszystko opisane, tylko szukać Ci sie nie chce. Umiesz obsługiwać przeglądarkę internetową ? Edytowane 12 Stycznia 2008 przez Armo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaneda Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam, czy wie ktoś może jaki BIOS byłby najlepszy na płytkę ASUSa P5B-VM SE?? Aktualnie posiadam ver. 501 i trochę mało tam opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 kaneda poszukaj na stronie Asusa.... tam są BIOSy do ściągnięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaneda Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Już to zrobiłem, znalazłem bios z numerem 507, ale nie wiem czy jest on bardziej rozwinięty i czy nie okaże się być gorszą wersja od tej którą obecnie posiadam czyli 501... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...